GRAVIDYOGA

Babyz i samarbete med SoYoga erbjuder två olika former av Yoga för dig och ditt barn - GRAVIDYOGA och MAMMA/BABY YOGA!

Gravidyoga

Att träna gravidyoga är ett fantastiskt sätt till förberedelse inför kommande förlossning. Gravidyoga ger dig kraft, vitalitet och hjälper dig att hålla kroppen i form under graviditeten. Med Babyz erfarna instruktörer kopplas helheten, kropp och sinne samman och fokus läggs på att finna lugnet samt på återhämtning.

Lugn andning, avslappning och härliga yogiska positioner stärker kroppen och minskar graviditetsåkommor. Du bygger dig stark samtidigt som du ökar uthålligheten.
Gravidyogan kan utövas under hela graviditeten.

Fördelar med gravidyoga:
Stillar sinnet och ger dig avslappning
Ger energi
Lugnar nervsystemet
Stärker bäckenet
Minskar graviditetsåkommor som illamående, kramper, svullnad, halsbränna och tyngdkänsla
Förbereder kroppen inför förlossningen
Hjälper dig att hantera oro inför förlossningen
Stärker kroppen och gör det lättare att bära på extra kilon
Stärker bandet till barnet
Ökar blodcirkulationen
Snabbare återhämtning efter förlossningen

Beatrice Sjöberg Magnusson
beatrice@babyz.se
Tfn: 070-727 00 50

Mamma/Baby yoga

Ett härligt sätt för dig att väcka kroppen igen tillsammans med din bebis.
Denna fina kurs hjälper dig som nybliven mamma att komma i balans, både fysiskt och mentalt. Vi fokuserar på andningen och på att försiktigt bygga upp styrkan i kroppen igen. Med sköna rörelser mjuknar kroppen och spänningar i muskler löses upp. Stor del av dygnet bär du ju runt på ditt lilla barn, samt kanske oroar dig för olika saker, vilket kan ge spänningar i kroppen som bör lösas upp för att du ska kunna må ditt bästa. Yoga balanserar hela kroppen till välmående och hjälper dig att hitta energi och kraft, samt nya vägar till lugn och harmoni.

Mamma Babyyoga passar alla nyblivna mammor med bebisar som ännu inte kryper. Du kan börja göra yoga ca 4 veckor efter förlossningen.
Din bebis ligger på en filt bredvid dig under passet och är med i övningarna när han eller hon är vaken! De flesta bebisar sover väldigt gott och länge efter yogan! Du får gärna komma en liten stund i förväg och amma ditt barn i lugn och ro.

Båda kurserna är fördelade på 6 tillfällen á 60 min, en gång i veckan.
Tag med egen filt och skötbädd till ditt barn.
Yogamatta finns att låna om du inte har en egen.

Jag som leder yogan och som kommer ta hand om dig på bästa sätt heter Beatrice Sjöberg Magnusson och är utbildad Yogalärare i följande yogaformer: Ashtanga Yoga, Barnyoga, Yinyoga, Gravidyoga och Mamma/Babyyoga.
Jag är tvåbarnsmamman som älskar livet och som njuter av att få människor att må bra! Mår bra gör man när man tar hand om sig själv genom en hälsosam livsstil. Fysiska rörelser/positioner kombinerad med lugn andning som du finner i yoga & meditation är min absoluta favoritträning! Samt att skratta mycket, det ökar på må-bra hormonet Oxytocin.

Varmt välkomna till kursen!

Beatrice Sjöberg Magnusson
beatrice@babyz.se
Tfn: 070-727 00 50

YOGA DEVI
Pontonjärgatan 36 i Stockholm, T-bana Fridhemsplan, Karta

Klicka här för att BOKA YOGAKURSER!

Avbokning/Sjukdom

Bokningen är vid anmälan bindande.
Vid avbokning då inget läkarintyg finns debiteras hela avgiften.
Med läkarintyg returneras halva avgiften.
Ingen återbetalning sker vid påbörjad profylax.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in profylaxtillfället vid för lågt deltagarantal, sjukdom eller andra omständigheter utanför vår kontroll. Under sådana omständigheter återbetalas avgiften. Vi försöker att alltid föreslå alternativa datum under samma period.

Stäng