Sagt om babyz

Bättre förberedelse kan man inte få!
Blondinbella

Barnmorskorna var fantastiska!
Carolina Gynning

TACK för ditt stora engagemang inför vårt första förväntansfulla möte med vår dotter Lea. Denna viktiga förberedelse-tid kommer alltid att ha en särskild plats i mitt hjärta, och jag är så tacksam över att du fanns där för oss med din fantastiska värme, inspiration och goda råd!
Sara Sommerfeld

Vi fick höra om Carina på Babyz och bokade in en kväll med coaching av henne. Hade en jättemysig kväll i hennes regi och nu känner jag mig så laddad inför vad som komma skall?
Valerie Aflalo

Kursen som alla gravida med partnerns borde gå! Kunde inte drömma om att min roll var så viktig. Här fick jag dessutom handfasta tips om hur jag kunde coacha min Josefin under VÅR förlossning! Underbart, stort tack  😉
Gustav

Varmaste tack Babyz barnmorska Carina Rylander - för ditt stora hjärta, ditt enorma engagemang, ditt fantastiska bemötande och din proffsighet! Efter privatkursen du gav känner vi oss nu laddade inför kommande utmaning! Hoppas vi får träffa dig på förlossningen på dagen D!
Kram T & T

Babyz gjorde oss STARKA tillsammans och mentalt förberedda, vi gick in i mindfulnessen och födde HÄR & NU! Det var magiskt!
Anna och Rebecca

Stort tack till dig, Carina! Babyz Profylaxkurs som jag och min man gick var bland det bästa vi har gjort och något vi kommer att rekommendera till alla som ska föda! Förlossningen graderar vi 10 på en tiogradig skala. Jag vet att det är tack vare profylaxkursen som det gick så himla bra och enkelt. Det var riktigt stärkande för självförtroendet att fixa en förlossning endast med lustgas!
Louise, Janne och lilla Sofia, född 7 dec. 2009

Absolut över förväntan... Ärligt, rakt, sant och med stort engagemang. Dessutom massor med konkret information som inte "hymlar". Barnmorskan var initierad och kärleksfullt närvarande. Detta var ingen kurs, det var ett möte!
Peter, snart pappa

Asbra kurs!
Nicolas

Fantastiskt! Känner mig otroligt "taggad" och inspirerad inför kommande förlossning. Jag vet att jag kommer att ha väldigt stor nytta av profylaxen.
Tusen tack!
Camilla

Mycket bra kurs! Vi är otroligt glada att vår barnmorska rekommenderade Babyz och dig, Carina! Vi kommer gärna att rekommendera dig till alla gravida vänner!!
Pia och Rikard

Carina, lycka till i framtiden. Du förmedlade kunskap och gav oss rätt verktyg på ett imponerande sätt! Vi kunde jobba som ett kraftfullt team under förlossningen. Stort och varmt tack!
Johan, Mia med bäbis Klara

Otroligt lärorikt, tryggt, harmoniskt och pedagogiskt. Lätt att ta till sig och få en överblick med en positiv förväntning inför förlossningen. Kursen kändes mycket motiverande.
Sandra och Peter

Stäng