Proffs på profylax

Carina Rylander

Carina är inte bara en inspirerande barnmorska på flera förlossningskliniker utan också en av landets ledande profylaxcoacher och föreläsare fylld av energi och kreativitet i det egna företaget Babyz Of Sweden.
På familjesajten barntotal.se hittar du Carina som en av de experter som svarar på läsarnas frågor.
"Med tydliga strategier och för ett kraftfullt team, ser jag fram emot att möta er i detta unika, ni som snart skall bli föräldrar"
-säger Carina

Annelie Sjölund

Annelie är leg.barnmorska med underbar energi och verksam på olika kliniker inom förlossningsvården. Under flera år har hon bott utomlands och där coachat gravida med partners på engelska och tyska inför förlossning.
Förutom sitt gedigna och engagerande intresse i barnmorskeyrket designar- och syr hon barnkläder i egna märket BB by Lie bbbylie.se
I Babyz Of Sweden jobbar Annelie framför allt med internationell föräldrautbildning och profylaxkurser i grupp men också privat, på engelska och tyska.

Mats Berggren

Mats har erfarenhet han gärna delar med sig av - häng på en spännande resa då han håller sin populära föreläsning med rubriken "Familjeliv".
Mats är 4-barnspappa och jobbar som jämställdhetskonsult. Som verksamhetsansvarig på Södertörns Lärcentra arbetar han med föräldraskaps- och jämställdhetsfrågor både i Sverige och i övriga Norden. Tidigare har han bland annat arbetat med föräldrastöd för män och han initierade och ledde projektet "Pappa på riktigt" mellan åren 2003-2007.  Andra spännande samarbete som Mats varit involverad i är med SIDA, UNICEF och Språngbrädan där Mats startat pappaskolor i Ryssland, Vitryssland, Vietnam och Etiopien.

Elisabeth Hjärtmyr

Elisabeth är barnmorska, barnsjuksköterska och Internationellt Certifierad Amningsspecialist.
Hon har lång och gedigen erfarenhet från förlossning, BB, eftervårdsmottagning, MVC, BVC och föreläser för vårdpersonal och studenter i hela Sverige.
Elisabeth har även lång erfarenhet av amning som blivit ett specialist område, liksom föräldraskapet och anknytning till det nyfödda barnet.
Att ge praktisk vägledning för en ökad trygghet, både i grupp och individuellt är en del av Elisabeths roll i Babyz Of Sweden.

Stäng